Directoratul va stabili caracteristicile si conditiile financiare ale emisiunii de obligatiuni, precum si elementele privind oferirea obligatiunilor catre public, potrivit convocatorului AGEA, potrivit Mediafax.

Tot atunci actionarii vor aproba rezultatele Raiffeisen Bank in 2012, bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul in curs si fuziunea prin absorbtie cu Raiffeisen Capital & Investment.

Raiffeisen Bank a inregistrat anul trecut un profit net de 88 de milioane euro, in scadere 8,4% fata de castigul obtinut in 2011. Rezultatele financiare preliminarea ale celor 40 de institutii de credit de pe piata romaneasca indica pierderi cumulate record, de 2,12 miliarde lei, pentru anul trecut, aproape triple fata de 2011.

Citeste si:

Activele Raiffeisen Bank s-au redus anul trecut cu 4%, la 5,31 miliarde euro. Banca are aproximativ doua milioane de clienti persoane fizice, peste 100.000 de IMM-uri si 7.500 de companii.

Grupul austriac Raiffeisen Bank International AG detine 99,49% din actiunile bancii.

Conducerea UniCredit Tiriac a anuntat luni ca institutia de credit va lansa in a doua parte a anului primele obligatiuni corporative, cel mai probabil in cadrul unui program Medium Term Note (MTN), care sa ofere flexibilitate pentru emisiuni atat in valuta, cat si in lei.