Cum arata bilantul Bank Leumi: profit de 13,6 mil. lei si soldul creditelor, in crestere

Bank Leumi Romania, subsidiara grupului israelian Leumi, a raportat anul trecut o crestere a soldului creditelor brute cu circa 7,7%, la 981,32 milioane lei, din care finantarile pentru companii au fost de 716 milioane lei, cu 6,6% mai mult decat in 2011, iar restul a revenit persoanelor fizice.

Imprumuturile pentru clientii individuali au crescut cu 10,8%, la 265 milioane lei, se arata intr-un comunicat al bancii.

"Rezultatele anului 2012 sunt buna masura consecinta elaborarii si implementarii unei strategii de repozitionare adoptata cu doi ani in urma, aceea de concentrare asupra segmentului IMM. Am lansat produse noi, am instruit mai bine forta de vanzari, am relocat unitati. In plus, am acordat o atentie sporita activitatii de monitorizare a activelor cu probleme, identificand in dialog cu clientii nostri solutii pentru depasirea dificulta?ilor de moment", a declarat presedintele executiv al Bank Leumi Romania, Laurentiu Mitrache (foto).

Banca avea, la finalul anului trecut, depozite atrase de la clienti de 613,73, si a obtinut un profit net de 13,63 milioane lei, in linie cu obiectivele bugetate.

Bank Leumi Romania are o retea de 23 de unitati ?i 307 angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri