Fitch Ratings a retras joi ratingurile atribuite institutiei financiare Banca Romaneasca, controlata de grupul elen National Bank of Greece (NBG), dupa ce a confirmat calificativul pe termen lung al bancii la "B-", cu perspectiva negativa.
"Ratingurile au fost retrase dupa ce emitentul a incetat sa participe la procesul de evaluare. Totodata, emitentul nu mai este considerat de Fitch ca relevant pentru zona de activitate a agentiei. Fitch nu va mai furniza ratinguri sau analize privind acest emitent", se arata intr-un comunicat transmis joi de Fitch Ratings, citat de Mediafax.

Fitch a confirmat ratingul de credit pe termen lung al Banca Romaneasca la "B-", cu perspectiva negativa, in timp ce ratingul pe termen scurt a fost reafirmat la "B".

Banca Romaneasca detine si NBG Leasing, detinuta pana anul trecut de National Bank of Greece, care mai este prezent in Romania prin compania de asigurari Granata, NBG Securities Romania si NBG Factoring Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri