Signal Iduna a recrutat un manager cu experienta in telecomunicatii

Signal Iduna, filiala din Romania a grupului german specializat in beneficii medicale, a numit un nou director national de vanzari corporate, in persoana Dianei Ungureanu, incepand cu luna februarie a acestui an.

Absolventa a Universitatii Politehnica din Bucuresti, Diana Ungureanu (foto) dispune de o experienta de zece ani in industria telecomunicatiilor si va gestiona in cadrul Signal Iduna portofoliul de clienti corporate si echipele de vanzari corporate din Bucuresti si alte patru regiuni in care compania detine filiale.

"Desi in ultimii ani piata totala a asigurarilor a fost in descrestere, volumul pietei de asigurari de sanatate a crescut, atingand 17,64 milioane euro la finalul lui 2012, in timp ce in anul anterior era de 12,23 millioane euro. Signal Iduna a urmat un trend ascendent iar volumul sau de afaceri aproape s-a dublat in ultimul an, in ciuda conditiilor economice dificile ale pietei", se arata in comunicatul companiei.

Prezent din anul 2008 si pe piata din Romania, grupul german Signal Iduna ofera beneficii medicale si solutii de asigurari de viata si de accident pentru companii, si detine in prezent peste 25.000 de asigurati. Compania dispune de o retea formata din peste 400 de clinici si spitale private, Signal Mediqa Net.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Managerii din HR: Trebuie sa il redescoperim pe "multumesc"
Setari Cookie-uri