Credit Europe Bank a numit un interimar in functia de presedinte al CA, dupa plecarea lui Omer Tetik

Atributiile functiei de presedinte al Consiliului de Administratie (CA) al Credit Europe Bank Romania vor fi exercitate, pana la numirea unui nou presedinte, de Mirela Bordea, in prezent chief control officer al bancii, ca urmare a plecarii lui Omer Tetik (foto).

In exercitarea atributiilor, Mirela Bordea va avea sprijinul membrilor Comitetului de Conducere al bancii, se arata intr-un comunicat al Credit Europe Bank.

Omer Tetik a fost numit director general al Bancii Transilvania (TLV), post vacant de mai mult de un an, dupa plecarea lui Robert Rekkers.

Mai multe surse bancare au declarat pe data de 1 mai, ca Tetik va prelua sefia bancii. Tetik a facut parte din conducerea executiva a Credit Europe Bank din 2000.

Membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activeaza inca din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, in urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank Romania.

Credit Europe Bank are aproximativ 500.000 de clienti persoane fizice, IMM-uri si corporatii si o retea de 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri