1 Iunie 2006

Bancpost, noi conditii de creditare

Bancpost a adus, incepand cu data de 29 mai a.c., schimbari semnificative in conditiile de finantare a companiilor mijlocii. Astfel, clientul are la dispozitie doua variante de credit, o linie de credit revolving si un credit pe afacere non-revolving.

Suma maxima ce poate fi acordata in oricare din cele doua facilitati este de pana la 20% din cifra de afaceri inregistrata de companie in anul anterior. Creditele se acorda numai in RON si pe o perioada de 12 luni, cu posibilitate de reinnoire. Totodata, structura de garantii se doreste a fi una mai flexibila si care sa se contureze pe dorintele clientilor, pentru ca fiecare afacere, indiferent de marimea ei, este importanta pentru Bancpost.

O alta noutate in ceea ce priveste aceste credite este perioada mult mai scurta de aprobare, respectiv o saptamana din momentul primirii documentatiei complete de la client. Creditul "Avantaje si Afacerea ta" constituie o alternativa foarte avantajoasa la tot ceea ce se ofera in acest moment pe piata bancara romaneasca si se refera la companiile de talie mijlocie.



Citeste si