Piraeus Bank, filiala locala a grupului elen cu acelasi nume, isi reconfigureaza divizia de IMM pentru a accelera activitatea de creditare pe acest segment

Astfel, compusa dintr-o echipa de peste 30 de specialisti, noua structura a devenit mai complexa si gestioneaza in mod direct activitatea de vanzari, administrarea contractelor IMM precum si relatia directa cu IMM-urile.

Business Center-ul functioneaza intr-o locatie dedicata exclusiv acestui proiect si este supervizat de Areti Riga, din functia de SME Business Development Manager. Areti Riga a condus anterior structura similara a Piraeus Bank Bulgaria.

“Activitatea Business Center-ului se va concentra pe vanzarea de credite IMM, pe dezvoltarea de solutii relevante adresate acestui segment. Cu o echipa dedicata si cu responsabilitati extinse, noua structura a fost creata pentru a simplifica relatia clientilor IMM cu banca. Intentionam sa reducem timpul de raspuns, sa personalizam cu adevarat produsele si serviciile pe care le oferim. Ne dorim ca existenta Business Centerului sa duca la extinderea portofoliului de credite IMM, detinut de banca. In momentul de fata, Business Centerul se adreseaza exclusiv clientilor din Bucuresti, iar extinderea lui depinde de evolutia business-ului si de feedback-ul pietei”, a declarat Areti Riga, SME Business Development Manager.

Business Centerul creat in Bucuresti este un proiect implementat la nivel de grup, constructii similare existand si in alte tari precum Albania, Bulgaria, Serbia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Banking in stil american: Hans Klemm, prezent "botezul" First Bank
Setari Cookie-uri