Asirom VIG va furniza servicii de asigurare de raspundere civila auto (RCA) pentru parcul Regiei Autonome de Transport Bucuresti, valoarea contractului fiind de 2,74 milioane de lei pentru 12 luni.
In anuntul de participare, publicat de RATB la miljlocul lunii mai, contractul a fost estimat la 3,24 milioane de lei, noteaza Mediafax.

Alaturi de Asirom, la licitatie s-au inscris si Astra Asigurari si Omniasig VIG.

Anterior, parcul RATB a fost asigurat RCA de City Insurance si Euroins, contract atribuit prin licitatie in august 2012 pentru suma de 1,93 milioane de lei, potrivit datelor www.e-licitatie.ro.

Infiintata in anul 1991, Asirom are un capital social de 157,85 milioane de lei si este unul dintre primii zece asiguratori locali dupa nivelul subscrierilor, care au atins 615,3 milioane de lei in 2012.

Grupul financiar Vienna Insurance Group (Austria) controleaza un pachet de actiuni reprezentand 85,97% din capitalul social al asiguratorului, alaturi de mai multe persoane juridice - 13,43% si fizice - 0,6%.

Pe piata locala, VIG mai controleaza si Omniasig (fosta BCR Asigurari).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri