UniCredit Tiriac Bank va avea din august un nou director financiar

UniCredit Tiriac Bank va avea, incepand cu 1 august 2013, un nou Chief Financial Officer (CFO). Mihaela Lupu, care a ocupat pana in prezent functia de director Planificare & Control, in cadrul departamentului financiar al bancii, va prelua functia de CFO de la Stanislav Georgiev.

Mihaela Lupu (38 de ani) lucreaza de 15 ani in cadrul UniCredit Tiriac Bank, in diverse arii ale bancii.

Ea si-a inceput cariera in Bank Austria Creditanstalt Romania ca analist financiar. Din 2007 pana in 2010, Lupu a coordonat departamentul Control Financiar si Sisteme Informatice de Management al UniCredit Tiriac Bank. In ultimii 3 ani a fost director al Directiei de Planificare si Control, coordonand planificarea strategica, bugetara, administrarea capitalurilor, monitorizarea performantei financiare si de business, activitatile de pozitionare de piata, analiza financiara, contabilitate de gestiune a costurilor, pregatire a rapoartelor de analiza financiara si performanta ale bancii.

Mihaela Lupu este, din martie 2013, membru in consiliul de administratie al UniCredit Leasing Corporation. Ea a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Relatii Economice Internationale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri