UniCredit Tiriac Bank si RBS Romania au finalizat din punct de vedere legal transferul business-ului de retail, urmand pana la 15 septembrie o perioada de tranzitie la finalul careia clientii RBS cu produse de creditare vor fi transferati catre UniCredit.

"Pe 5 august incepe perioada de tranzitie, in decursul careia clientii cu produse de creditare vor continua sa fie deserviti de catre RBS Romania in numele UniCredit Tiriac Bank pana la 15 septembrie, data la care intregul proces de tranzitie va fi finalizat. Clientii care detineau la RBS Romania doar produse de cont curent, depozite si servicii asociate au fost deja transferati cu succes la UniCredit Tiriac Bank, in urma exprimarii acordului in acest sens", se arata intr-un comunicat al celor doua banci, conform Mediafax.

UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing au semnat, in aprilie, un contract de achizitie a portofoliului de retail al RBS Romania, care cuprinde active de 315 milioane euro si pasive de 230 milioane euro, tranzactia incluzand si portofoliul de tip private banking.

UniCredit Tiriac Bank face parte din grupul italian UniCredit, prezent pe piata din Romania si prin intermediul UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing si UniCredit Business Integrated Solutions.

RBS Bank Romania este parte a grupului Royal Bank of Scotland, lansandu-si activitatea in 1995.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Concurenta a aprobat transferul Millennium la OTP Bank