Volksbank investeste 10 mil. Ç in extinderea si modernizarea retelei

Volksbank Romania a deschis marti o sucursala in Bucuresti, urmand sa extinda reteaua cu inca opt unitati pana la sfarsitul anului, si intentioneaza sa finalizeze lucrarile de modernizare a tuturor sucursalelor, cu investitii estimate la circa zece milioane de euro, a anuntat institutia de credit.

"Volksbank isi continua planurile de acoperire teritoriala, concentrandu-se pe consolidarea retelei de unitati si totodata a pozitiei de piata. Analizam in permanenta oportunitatile si cautam sa ne extinderem prezenta in zone cu potential economic, unde gradul de utilizare a serviciilor bancare poate fi imbunatatit", a declarat intr-un comunicat Alina Neagu, directorul administrarii retelei Volksbank.

Noua sucursala, situata pe bulevardul Dorobanti din Bucuresti, are cinci angajati si o suprafata de 121 metri patrati.

Banca detine in prezent 130 de unitati, dintre care 23 in Bucuresti.

In 2011, Volksbank a lansat un proiect amplu de modernizare a retelei, in cadrul caruia a fost implementat un sistem care permite monitorizarea performantelor la nivel de sucursala. In faza initiala, proiectul a vizat restructurarea retelei, cu inchiderea sucursalor neviabile, iar in prezent se urmareste expansiunea acesteia, prin valorificarea zonelor cu potential comercial.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »Setari Cookie-uri