Leumi Bank Romania a dezvoltat un credit de investitii dedicat firmelor interesate de achizitia de bunuri oferite spre vanzare in cadrul procedurilor de executare a garantiilor, care permite rambursarea sumelor imprumutate intr-o perioada de pana la zece ani.
"Dorim sa incurajam antreprenorii sa isi dezvolte activitatile si sa reintroduca in circuitul economic active care au fost scoase din productie in urma procedurilor de executare silita a unor credite cu probleme", spune Dragos Alexandru, director al diviziei comercial la Bank Leumi Romania.

Avansul necesar este de 10% si reprezinta in fapt garantia de participare la licitatie.

Pentru a nu bloca lichiditati importante pentru o astfel de achizitie, companiile pot accesa un credit special cu dobanda efectiva (DAE) incepand cu 6,5% la lei si 4,5% la euro. Termenul de rambursare este de cinci ani pentru echipamente sau autovehicule si de 10 ani pentru imobile.

Nu sunt necesare alte garantii imobiliare in afara de ipoteca asupra bunului achizitionat. Pe noul site de bunuri executate de la Leumi se gasesc oferte de apartamente, spatii comerciale, echipamente sau autovehicule, prezentate cu toate detaliile, incluzand si localizarea pe harta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri