Actionarii Bancii Carpatica au completat componenta CS

Actionarii Bancii Comerciale Carpatica au ales marti trei membri in Consiliul de Supraveghere, reinoind mandatele actualului presedintelui bancii, Nicolae Petria, si pe cel al Doinei Toader, iar pe pozitia vacanta a fost ales fostul director general al retelei de spitale Regina Maria, Ionut Patrahau.

Pentru functia de membru CS la Banca Carpatica (BCC) si-au mai depus candidaturile Gabriel Burlacu (fost vicepresedinte al Casei de Economii si Consemnatiuni) si Iulian Velicu (fost vicepresedinte Eximbank), informeaza Mediafax.

Vechile mandate ale lui Nicolae Petria si al Doinei Toader expirau pe 14 noiembrie, iar un loc era vacant dupa ce Magdalena Manea a renuntat la functie pentru pozitia de director adjunct al FGDR.

Consiuliul de Supraveghere ar trebui sa aiba in componenta cinci membri, ceilalti doi membri in functie sunt Ioan Trenca si Silviu Popa.

Banca Comerciala Carpatica a inregistrat in primul semestru un profit net de 16,1 milioane lei, in crestere cu 74,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la active in scadere cu 23,7% comparativ cu sfarsitul lui 2012, de 3,6 miliarde lei.

Citeste si:
PREDICTII: Patria Bank vrea o cota de piata de 2,5% si profit din 2018
Patria Bank vrea sa isi...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Omul de afaceri Ilie Carabulea detine indirect aproape 46% din actiunile Bancii Carpatica. Unul dintre partenerii de afaceri ai acestuia, Corneliu Tanase, are 11,21% din actiuni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri