Volksbank il numeste in functia de vicepresedinte responsabil cu operatiunile financiare ale bancii pe Florin Kubinski, 53 de ani, care paraseste MKB Romexterra Bank, unde a fost timp de patru ani director general adjunct.

Florin Kubinski are o experienta de peste 16 ani in domeniul finantelor, ocupand functia de director financiar la Banca Tiriac in perioada 2000-2006, devenita ulterior HVB Tiriac.

In calitate de vicepresedinte responsabil pe zona financiara, Kubinski va coordona operatiunile financiare, contabile, de bugetare si monitorizare a bugetelor, trezorerie, taxe, investitii si raportare financiara.

"Florin Kubinski are o vasta experienta in domeniul financiar in general, dublata de o experienta foarte valoroasa in industria bancara. Realizarile sale profesionale sunt cea mai buna recomandare pentru expertiza sa si suntem convinsi ca venirea sa in Volksbank Romania va avea un impact pozitiv asupra evolutiei viitoare a bancii atat ca dezvoltare, cat si ca performanta financiara", spune presedintele bancii, Benoit Catel.

Numirea lui Kubinski trebuie sa primeasca aprobarea bancii centrale.

Citeste si:
Cel mai mare administrator de fonduri din Romania are un nou sef
Erste Asset Management, cel...

Volksbank mai are in conducerea executiva trei vicepresedinti, respectiv Lucian Cojocaru - responsabil resort vanzari, Alexander Tscherteu - responsabil resort management credite si operatiuni si Sorin Serban - responsabil resort restructurari si recuperare credite.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Seful McDonald's, concediat din cauza unei relatii la munca