In calitate de investment banker, Bogdan Campianu (foto) a participat la unele dintre cele mai importante tranzactii de pe piata romaneasca, la fel ca si la unele dintre cele mai mari listari pe bursa din Romania.

"Ne dorim sa continuam expansiunea semnificativa a zonei de Corporate Finance. Pe masura ce pietele se redreseaza dupa cinci ani de criza, biroul din Bucuresti tinteste sa conduca revenirea fuziunilor si achizitiilor - atat in Romania, cat si in regiune. Experienta acumulata de Bogdan va sustine extinderea bazei noastre de clienti in acest domeniu", spune Florin Vasilica, partenerul si liderul departamentului de asistenta in tranzactii al EY Romania.

Anterior venirii la EY, Bogdan Campianu a lucrat mai mult de noua ani la Raiffeisen Capital&Investment (RCI), din care in ultimii sapte ani ca membru in consiliul director si ca lider al departamentului Piete de Capital. El a coordonat echipa implicata in oferta publica secundara a Transgaz (2013), listarea Fondului Proprietatea (2011).

Citeste si:

"Reteaua EY va reprezenta o deschidere spre noi oportunitati pe masura ce piata incepe sa isi revina si sa creasca atat in Romania, cat si in regiune", spune Bogdan Campianu.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2012. In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale, infiintat in anul 1992.