Viitorul banking-ului nu mai tine doar de agentii, ci va fi conturat de imbinarea dintre expertiza financiara si tehnologie, pentru a personaliza relatia dintre clienti si banii lor. In 20 de ani, "tranzactiile se vor face fara vreo interactiune umana", a declarat intr-un interviu acordat wall-street.ro Fatih Arpas, director Canale Alternative de Distribuție & IT in cadrul GarantiBank.

Fatih Arpas va fi prezent la conferinta Banking 2.0 organizata de wall-street.ro in 29 octombrie. Ia pulsul tehnologiei si descopera viitorul banking-ului romanesc la evenimentul Wall-Street.ro dedicat inovatiei in banking.

Afla cu ce alte produse inovatoare vor sa ne surprinda bancile si ce tehnologii utilizeaza acestea pentru a creste interactiunea cu clientii si pentru a-si imbunatati performantele. Te poti inscrie GRATUIT aici.

"Pe masura ce clientii nostri devin din ce in ce mai conectati, trebuie sa-i intalnim acolo unde se afla – in modul potrivit, la timpul potrivit – prin toate canalele. Viitorul bancar nu mai este despre agentii, ci despre imbinarea dintre expertiza financiara si tehnologie, pentru a personaliza relatia dintre clienti si banii lor", a spus bancherul de la Garanti.

El crede ca relatia dintre clienti si banci va avea peste 20 de ani un grad mare de personalizare si va fi impregnata de tehnologie.

Retail jobs

"Bancile devin experte in consultanta financiara, iar clientii vor avea din ce in ce mai multa nevoie de „bancheri” pentru a primi consiliere in a-si gestiona economiile si a alege instrumentele potrivite de investitie. In schimb tranzactiile se vor face fara vreo interactiune umana", sustine Arpas.

El este de parere ca serviciile de internet banking vor continua sa se extinda, precum si tehnologiile mobile, asa cum este noua solutie de plata SEQR, lansata chiar ieri de GarantiBank in parteneriat cu Seamless.

"Social finance, realitate augumentata, app banking si integrare CRM vor fi alte subiecte fierbinti in industria financiar-bancara", conchide Fatih Arpas.

1. Credeti ca in 20 de ani tranzactiile bancare se vor face fara vreo interactiune umana?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri