BRD lanseaza o promotie la creditele de nevoi personale cu dobanzi promotionale pana la sfarsitul anului. Cei care decid sa isi incaseze veniturile in conturile bancii vor beneficia si de o reducere cu 10% a dobanzii.

Promotie BRD la creditele de nevoi personale in lei se desfasoara in perioada 21 octombrie - 31 decembrie 2013, dobanda fixa fiind de 6,5% pe toata perioada creditului.

Dobanda anuala efectiva (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si toate celelalte costuri legate de finantare) anuntata de BRD in cadrul promotiei sale de toamna este de cel putin 13,23%.

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste. Optiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare).

Pentru un credit de 15.000 lei pe 5 ani, cu veniturile incasate la BRD, clientul plateste o rata lunara de 364 lei (aceasta valoare include comisionul de administrare lunara de 0,4% si asigurarea de viata de 0,102%, aplicate la soldul creditului).

Comisionul de analiza a dosarului este de 200 de lei, iar valoarea totala datorata la sfarsitul perioadei de creditare este de 19.949 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri