Bancpost va aborda un nou canal de distributie, printr-o retea de agenti de vanzare directa, care aduce produsele bancare la usa clientilor persoane fizice.

"Noua forta de vanzari va aborda piata in mod pro-activ, va asista clientii in spatiile selectate de catre acestia si va oferi suport personalizat pe durata intregului proces de achizitie a produselor, de la alegerea celor mai potrivite solutii financiare pana la pregatirea documentelor si obtinerea aprobarilor necesare.", se arata in comunicatul bancii.

Prima faza de implementare a luat deja startul, prin integrarea noului canal in arhitectura bancii si prin desfasurarea de traininguri intensive dedicate fortei de vanzari, in timp ce prima echipa de vanzari directe va fi activa in Bucuresti pana la sfarsitul anului. Pe parcursul lui 2014, reteaua va fi extinsa rapid pe teritoriul intregii tari, cu scopul de a dezvolta o retea bine echilibrata de 200 de agenti in cele mai importante orase. Canalul de distributie AVD se va axa pe produse de creditare de consum si carduri de credit.

"Reteaua AVD completeaza restul canalelor de distributie care ofera acces de la distanta la serviciile Bancpost: Fastbanking (Internet Banking), retelele de ATM-uri si de APS-uri (Expresul de Plati). Aceste canale au inregistrat in ultimii ani o crestere semnificativa in ceea ce priveste utilizarea si numarul de clienti inrolati, cu ponderi in totalul tranzactiilor cu numerar de 60% la depuneri si de 93% la retrageri, in timp ce cei peste 250.000 de utilizatori internet banking deruleaza online peste 65% din totalul tranzactiilor fara numerar. Pregatim lansarea serviciului de Mobile Banking in primul trimestru al anului 2014, care va cumula functionalitatile oferite de aplicatia de Internet Banking si de site-ul bancii printr-o platforma dedicata dispozitivelor mobile. In plus, vom include noi facilitati de plata in sistemul de APS-uri", afirma Kyriakos Xydis, vicepresedinte executiv Bancpost.

Bancpost este o banca universala, cu o prezenta de 22 de ani in Romania si peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali si a dezvoltat retele extinse de peste 570 ATM-uri, 8.100 POS-uri si 260 APS-uri. Bancpost este partenerul exclusiv in Romania al American Express® in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri