"Noua forta de vanzari va aborda piata in mod pro-activ, va asista clientii in spatiile selectate de catre acestia si va oferi suport personalizat pe durata intregului proces de achizitie a produselor, de la alegerea celor mai potrivite solutii financiare pana la pregatirea documentelor si obtinerea aprobarilor necesare.", se arata in comunicatul bancii.

Prima faza de implementare a luat deja startul, prin integrarea noului canal in arhitectura bancii si prin desfasurarea de traininguri intensive dedicate fortei de vanzari, in timp ce prima echipa de vanzari directe va fi activa in Bucuresti pana la sfarsitul anului. Pe parcursul lui 2014, reteaua va fi extinsa rapid pe teritoriul intregii tari, cu scopul de a dezvolta o retea bine echilibrata de 200 de agenti in cele mai importante orase. Canalul de distributie AVD se va axa pe produse de creditare de consum si carduri de credit.

"Reteaua AVD completeaza restul canalelor de distributie care ofera acces de la distanta la serviciile Bancpost: Fastbanking (Internet Banking), retelele de ATM-uri si de APS-uri (Expresul de Plati). Aceste canale au inregistrat in ultimii ani o crestere semnificativa in ceea ce priveste utilizarea si numarul de clienti inrolati, cu ponderi in totalul tranzactiilor cu numerar de 60% la depuneri si de 93% la retrageri, in timp ce cei peste 250.000 de utilizatori internet banking deruleaza online peste 65% din totalul tranzactiilor fara numerar. Pregatim lansarea serviciului de Mobile Banking in primul trimestru al anului 2014, care va cumula functionalitatile oferite de aplicatia de Internet Banking si de site-ul bancii printr-o platforma dedicata dispozitivelor mobile. In plus, vom include noi facilitati de plata in sistemul de APS-uri", afirma Kyriakos Xydis, vicepresedinte executiv Bancpost.

Bancpost este o banca universala, cu o prezenta de 22 de ani in Romania si peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali si a dezvoltat retele extinse de peste 570 ATM-uri, 8.100 POS-uri si 260 APS-uri. Bancpost este partenerul exclusiv in Romania al American Express® in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard.