Incepand de ieri, dobanda fixa standard oferita de banca este de 10% (8,90% in cazul clientilor cu venituri domiciliate la BRD), iar comisioanele de analiza a dosarului si de administrare lunara au fost reduse la 0.

Pentru un credit de 15.000 lei acordat pe o durata de 5 ani, dobanda anuala efectiva (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si toate celelalte costuri legate de finantare) este astfel, pana la sfarsitul promotiei, de 10,61% (in cazul domicilierii veniturilor la BRD) sau de11,82% (fara domicilierea veniturilor).

Scaderea DAE (fata de conditiile de la data lansarii ofertei) este de 2,62 puncte procentuale pentru solicitantii care isi domiciliaza veniturile intr-un cont BRD si de 2,15 puncte procentuale in cazul clientilor care nu isi domiciliaza veniturile la BRD.

Citeste si:

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste. Optiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare).

La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.