Activele totale ale Eurobank in Romania erau la sfarsitul lunii septembrie de 3,9 miliarde de euro, aproape de nivelul de 3,88 miliarde de euro din primul semestru. La 31 decembrie 2012, activele totalizau 4,09 miliarde euro.

Soldul creditelor s-a mentinut, fata de primul semestru, la 2,82 miliarde de euro, si sunt in scadere comparativ cu decembrie 2012, cand insumau 2,95 miliarde de euro.

Portofoliul depozitelor a crescut usor, de la 1,78 miliarde euro, la sfarsitul lunii iunie, la 1,83 miliarde de euro. La sfarsitul anului trecut, Eurobank avea depozite de 1,74 miliarde de euro.

Banca a consemnat in primele noua luni cheltuieli operationale de 95,4 milioane de euro, in scadere de la 107,9 milioane de euro in urma cu un an.

Citeste si:

Eurobank detine in Romania 233 de unitati de retail.

La nivel de grup, Eurobank a inregistrat in primele noua luni pierderi de 241 de milioane de euro, in scadere de la un rezultat negativ de 1 miliard de euro in aceeasi perioada a anului trecut.

Eurobank controleaza pe piata locala Bancpost, ERB Retail Services IFN, ERB Leasing IFN, Eurobank Finance, Eurobank Securities, Eurobank Property Services, Eliade Tower (55,94%), IMO Property Investments Bucuresti, IMO – II Property Investments, EFG IT Shares Services, EFG Eurolife Asigurari Generale, EFG Eurolife Asigurari de Viata, Retail Development (55,94%) si Seferco Development.