Noul produs, denumit Wizz Bancpost, reprezinta un card de credit MasterCard World emis de Bancpost si este menit sa atraga un numar mare de clienti romani printr-un program de loialitate.

"Stim ca romanilor le place sa calatoreasca, atat pentru petrecerea timpului liber, cat si pentru afaceri, si totodata cauta activ solutii de cumparaturi. De aceea, lansam astazi cardul de credit Wizz Bancpost si programul sau de loialitate «Shop & Travel».", a declarat George Georgakopoulos, vicepresedinte executiv credite persoane fizice, Bancpost.

Programul "Shop & Travel" recompenseaza detinatorul cardului cu puncte de loialitate (pana la 4% din valoarea de achizitie) care pot fi folosite pentru a cumpara bilete de avion si servicii Wizz Air. De asemenea, Bancpost ofera 2.500 de puncte bonus, in fiecare an, dupa prima achizitie pe care clientul o face pe wizzair.com.

Pentru fiecare 1 leu achitat cu cardul de credit Wizz clientul Bancpost primeste puncte de loialitate in contul Wizz: 4 puncte pentru achizitiile de pe wizzair.com si 2 puncte pentru orice alte tranzactii cu cardul Wizz Bancpost la comercianti. 100 puncte de loialitate = 1 leu, iar punctele adunate pot fi folosite pentru achizitii pe wizzair.com.

DAE pentru un card de credit Wizz MasterCard World este de 31,45% pe an, pentru o valoare totală a creditului de 5.367 lei, calculat pe o perioada de un an, considerand dobanda variabila pentru cumparaturi de 26% pe an, comision de emitere de 0 lei si comision de administrare anual de 45 lei. Comisionul pentru retrageri este 21,73%, iar suma totala de plata este 6.198 lei. Cardul se adreseaza persoanelor fizice cu varsta curpinsa intre 23 si 65 de ani si venituri nete de minim 500 de lei.

Toti detinatorii de carduri primesc acces gratuit la Wizz Discount Club, prin care beneficiaza de o reducere de 45 de lei pe fiecare segment de zbor. Mai mult, cardul le ofera acces gratuit si nelimitat la masterCard Business Lounge in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) din Bucuresti. Cardul ofera, totodata, o reducere de pana la 25% la cumparaturi la comerciantii din programul MasterCard elite.

Potrivit reprezentantilor Bancpost, numarul de emiteri de carduri de credit la nivelul bancii a crwscut anul trecut, comparativ cu 2012, cu 27,7%, in timp ce tranzactiile la POS cu 36,5%, iar retragerile cu 20%. Bancpost este o banca universala, cu o prezenta de 22 de ani in Romania si peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali si a dezvoltat retele extinse de peste 570 ATM-uri, 8.100 POS-uri si 260 APS-uri. Bancpost este partenerul exclusiv in Romania al American Express® in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard.