A DEMISIONAT din Guvern pentru activitatea politica. CHITOIU: "Eu muncesc 18 ore pe zi"

Daniel Chitoiu a declarat, joi seara, ca pleaca din Guvern pentru activitatea politica din PNL, fiind an electoral, el mentionand ca este un om care munceste 18 ore pe zi.

El a anuntat ca va prelua interimar functia de secretar general al PNL. "Am o colaborare foarte buna cu toti colegii", a spus Chitoiu, potrivit Mediafax.

Chitoiu a spus ca se retrage din Guvern pentru ca activitatea politica nu ii mai permite sa fie in Guvern. "Sunt o persoana care muncesc 18 ore pe zi", a mai spus Chitoiu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat, joi seara, ca Daniel Chitoiu a decis sa demisioneze din Guvern.

Nu stiu cine i-a propus Finantele lui Olteanu; cui i-am propus eu functia a acceptat-o

Citeste si:
Metrorex ar putea plati despagubiri de 188 milioane lei
Revista presei 19 septembrie:...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca el nu i-a propus lui Bogdan Olteanu sa preia Finantele, mentionand ca nu stie cine a facut acest lucru si adaugand: "Cui i-am propus eu aceasta functie a acceptat-o".

"Am vazut, de exemplu, declaratia fostului nostru coleg, actual viceguvernator al Bancii Nationale, domnul Bogdan Olteanu, cum ca i s-ar fi propus Ministerul de Finante. Nu stiu cine i l-a propus, eu nu i l-am propus ca presedinte al partidului, eu in urma consultarilor cu colegii voi propune maine... cui i-am propus eu aceasta functie a acceptat-o", a spus Antonescu.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a confirmat ca a discutat cu liderii PNL pentru preluarea postului de ministru al Finantelor, dar le-a transmis acestora ca va ramane la banca centrala, iar din cate stie postul ar putea fi preluat de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Citeste si:
Schimbări la conducerea Metrorex: Directorul și-a dat demisia
Schimbări la conducerea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri