Raiffeisen Bank a lansat o campanie promotionala la creditele pentru nevoi personale in lei prin care scade dobanzile cu 3,25%.

Dobanda la creditele de nevoi personale in lei a fost redusa pana la 9,75% pe an, anunta banca intr-un comunicat de presa.

„Creditam din ce in ce mai mult in moneda nationala, iar creditele pentru nevoi personale sunt 100% acordate in lei. Acum venim in intampinarea nevoilor clientilor cu o varianta avantajoasa de creditare in lei pe o perioada de cinci ani cu o dobanda de 9,75% pe an. In plus, pentru clientii de casa oferim sansa de a castiga premii atractive, prin tragere la sorti, in fiecare zi pana in 16 mai 2014”, a declarat Vladimir Kalinov, vicepresedinte retail, Raiffeisen Bank.

De asemenea, BCR a redus, incepand din aceasta saptamana, dobanzile pentru creditele de consum in lei garantate cu ipoteca (Maxicredit) cu 1,25%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri