"Tot ce a facut aceasta masura a fost sa duca la marirea primelor de asigurare, care a afectat asiguratii din Romania, obligati sa suporte prime de asigurare marite. S-a multiplicat astfel si neplata dosarelor de daune. Spuneau ca ei trebuie sa aiba salarii mari, care sa ii faca incoruptibili, insa acum Daniel Tudor este cercetat pentru luare de mit", a declarat Steluta Racolta (foto).

Ea a adaugat ca Daniel Tudor, atunci cand a fost numit presedinte al CSA, a fost intrebat de catre parlamentari ce il califica pentru acest post. A raspuns ca a fost director 2 ani de zile la Ardaf, intre 2006 si 2008, ani in care compania de asigurari a fost demolata, cand munca de 15 ani a unor oameni a fost pusa la pamant, potrivit publicatiei citate.

Steluta Racolta, consilier judetean in Cluj din partea PDL, membru in Comisia de prognoze, programe, buget-finante si relatii internationale, este de profesie inginer. Cea mai mare parte a activitati profesionale a desfasurat-o in domeniul asigurarilor, la fosta societate de asigurare reasigurare Ardaf. Astfel, in perioada 1993-1997 a detinut functia de director marketing-dezvoltare, iar in perioada 1998 - 2004 functia de presedinte - director general.