Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania si in Republica Moldova, a intermediat in anul 2013 prime de asigurare in valoare de 54,8 milioane euro, cu aproape 10 mil. euro mai mult decat estimarile initiale si cu 18,5 mil. euro peste rezultatele din 2012.

Din totalul intermedierilor, 62% este generat de asigurarile RCA, 22,5% de asigurarile auto CASCO, 9% de asigurarile de incendiu, alte calamitati naturale si de daune la proprietati, in timp ce asigurarile life au o pondere de 1%. "Am preferat sa fim conservatori, atat in proiectiile noastre interne, cat si in declaratiile publice si sa ne concentram pe dezvoltarea afacerilor companiei", spune Viorel Vasile (foto), CEO Safety Broker.

"In 2014 ne vom axa pe obiective strategice precum consolidarea Goya.ro, portalul nostru de asigurari online, cresterea business-ului deschis anul trecut in Republica Moldova dar si pe alte dezvoltari internationale pe care le vom anunta cat de curand", adauga Viorel Vasile.

Compania a deschis anul trecut prima sucursala din strainatate, in Republica Moldova. "Este primul pas pe care il facem peste granite, insa este doar inceputul", spunea Viorel Vasile in 2013.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania. Compania a intermediat in anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decat la nivelul anului 2011.

Safety Broker are peste 500 de angajati in Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Targu Jiu, Sebes, Odorheiul Secuiesc si Timisoara .Asociatii companiei sunt Safety Credit SRL - 60%, Arina Radu - 30% si Robert Nita - 10%, conform datelor Registrului Comertului valabile la finele anului 2012. Safety Credit este detinuta integral de catre Viorel Vasile, directorul general al brokerului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri