De asemenea, asigurarea acopera furtul prin efractie in perioada de garantie legala de 24 luni si ofera 2 ani extra garantie pentru defectiuni tehnice dupa expirarea perioadei de garantie legala. Produsul de asigurare a fost conceput ca urmare a unui parteneriat intre PC Garage, brokerul Marsh si asiguratorul specializat pe astfel de riscuri, BNP Paribas Cardif.

"Dupa pionieratul in asigurarea telefoanelor mobile, asigurarea camerelor foto si asigurari atasate cardurilor cautam un partener curajos care sa inteleaga valoarea adaugata a unui produs care sa ofere protectie pentru mai multe tipuri de riscuri. Iar PC Garage este una dintre aceste companii.", a declarat Cristian Fugaciu, director general Marsh Romania.

Pentru a semnala o dauna clientii trebuie doar sa dea un telefon la asigurator.

Citeste si:

"Intr-o lume in continua tehnologizare, fiecare dintre noi isi doreste ca bunurile electronice personale precum laptopuri, tablete sa fie protejate de evenimente neplacute care se pot intampla oricui, mai ales dupa expirarea perioadei de garantie legala.", a declarat Carmen Bahrim, director general BNP Paribas Cardif.

Produsul de asigurare Full Mana se poate achizitiona online, cotatia de pret fiind generata direct pe site in dreptul produsului ales. Astfel, procesul de cumparare al acestei asigurari este facil si la indemana oricui.