Pintilie Broker de Asigurare activeaza pe piata de brokeraj in asigurari din Romania atat offline, prin sucursale si francize - in total 16 puncte de vanzare, cat si online prin intermediul rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro.

Valorea primelor intermediate in 2012 a fost de 6,5 milioane de euro, iar in 2013 volumul a urcat la 8 milioane de euro. Pintilie Broker de Asigurare estimeaza sa obtina 12 milioane euro anul acesta, printr-o crestere de 12-15 % in online, prin 10 noi francize in special in provincie. Anul trecut, structura portofoliului era compusa din RCA (81%), asigurari facultative de locuinta (8%), asigurari obligatorii de locuinta - PAD (3%), CASCO (1%), travel (6%) si altele (CMR, raspunderi civile - 1%).

Pentru acest an, fondatorul rca-ieftin.ro si Pintilie Broker de Asigurare, Alexandru Pintilie (foto), intentia sa deschida sucursale (in regim de franciza) la: Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Deva, Alba-Iulia, Satu-Mare, Baia-Mare.

Citeste si:

In prezent, PBA ofera asigurari online prin intermediul site-urilor rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro. Offline, compania este prezenta in 16 puncte de lucru: Grivita, Turda, Electroaparataj, Dristor, Titan, Vitantis, Unirii, Rahova, Crangasi, Fagaras, Constanta - in sistem de franciza - si Obor, Autovit, Berceni Grand Arena, Afi Cotroceni, Afi Ploiesti - agentii proprii. In afara de Afi Ploiesti, Fagaras si Constanta, restul sunt in Bucuresti

Pintilie Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de asigurari online din Romania prin site-urile asiguratorii.ro si rca-ieftin.ro, acesta din urma inregistrand peste 1.500.000 de vizitatori unici de la infiintare.