Bank Leumi finanteaza IMM-uri interesate de inlocuirea parcului auto prin Rabla

Bank Leumi, filiala locala a Bank Leumi le-Israel, a lansat un program de creditare adresat IMM-urilor interesate de inlocuirea parcului auto prin Programul Rabla 2014, cu finantari de pana la 500.000 de lei, rambursabile in cinci ani.

"Vedem semne tot mai clare ca activitatea economica se redreseaza la scara larga in majoritatea sectoarelor, sustinuta de revenirea consumului populatiei. Credem ca acesta este momentul potrivit pentru reluarea investitiilor, dupa ce planurile de achizitii au suferit multe amanari in anii trecuti, din cauza incertitudinii. Suntem increzatori ca cele 3.000 de tichete Rabla pentru persoane juridice sunt un stimulent bine-venit pentru antreprenorii romani", spune Dragos Alexandru, directorul diviziei comercial a Bank Leumi.

Potrivit bancii, prin creditul sIMMplus pentru achizitie autovehicule firmele pot accesa fara avans, finantari de pana la 500.000 de lei, rambursabile in cinci ani. Clientii interesati primesc raspunsul privind eligibilitatea in cel mult 24 de ore, iar banii ajung in contul dealer-ului in maxim 7 zile de la depunerea documentatiei complete. Sunt acceptate la finantare firmele cu un istoric de activitate de cel putin doi ani, indiferent de dimensiunea cifrei de afaceri, care nu se afla in dificultate financiara si nu figureaza cu incidente majore cu cecuri si bilete la ordin in ultimele 12 luni in baza de date a Centralei Incidentelor de Plati (CIP).

Dobanda creditului este ROBOR 3M + 4,5% p.a., iar comisionul de gestiune este 0,1% lunar, calculat la valoarea creditului. Garantiile sunt standard, respectiv ipoteca mobiliara asupra autovehiculelor achizitionate si garantia Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM).

Bank Leumi Romania, subsidiara grupului israelian Leumi, a raportat anul trecut o crestere a soldului creditelor brute cu circa 7,7%, la 981,32 milioane lei, din care finantarile pentru companii au fost de 716 milioane lei, cu 6,6% mai mult decat in 2011, iar restul a revenit persoanelor fizice. Imprumuturile pentru clientii individuali au crescut cu 10,8%, la 265 milioane lei, se arata intr-un comunicat al bancii.

Citeste si:
Platforma pentru programarea vaccinării nu mai este funcțională
Platforma pentru programarea...

Banca avea, la finalul anului trecut, depozite atrase de la clienti de 613,73, si a obtinut un profit net de 13,63 milioane lei, in linie cu obiectivele bugetate. Bank Leumi Romania este filiala locala a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Stabilita in 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are in prezent o retea internationala cu sucursale si reprezentante in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii.

In Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 21 de unitati in cele mai importante orase si se concentreaza asupra segmentului firmelor de talie mica si medie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri