Printre cei mai importanti brokeri de asigurare care vor distribui produsul Aegon BackUp se numara Safety Broker, cel mai mare broker de asigurari de pe piata, Inter Broker si Campion Broker, companii aflate in topul primilor 10 brokeri dupa subscrierile intermediate. Aegon BackUp reprezinta o asigurare de viata care acopera o gama larga de accidente, "un adevarat Casco uman", potrivit companiei de asigurari.

Activa in Romania de peste 5 ani, compania olandeza de asigurari de viata Aegon s-a remarcat in ultimul an prin parteneriatul cu Banca Transilvania, preluarea portofoliului Eureko si lansarea diviziei Private Investments.

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania, detine o retea teritoriala cu acoperire nationala, fiind prezent in toate regiunile tarii. Inter Broker are birouri in orase importante din tara: Oradea (sediul central), Timisoara, Cluj-Napoca, Baia -Mare, Arad si Reghin. Campion Broker include in reteaua sa teritoriala, pe langa unitatile proprii din peste 80 de orase la nivel national, si statiile de carburant OMV Petrom.

Sursa foto: Shutterstock / fisier cu eticheta "asigurari"