Piraeus Bank isi completeaza gama de produse cu o aplicatie de mobile banking. winbank Mobile este disponibil atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Serviciul este gratuit clientilor care detin deja winbank Internet Banking.

Aplicatia este disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Andoid si pentru iPhone, dar poate fi accesata si de catre detinatorii telefoanelor cu alte sisteme de operare prin intermediul browser-ului, la adresa https://m.piraeusbank.com/login.

“Piraeus Bank Group a fost una dintre primele banci care a investit in mod constant in inovatie si tehnologie in ultimii 15 ani, devenind leder pe piata din Grecia. Suntem mandri sa aducem in Romania winbank, platforma electronica europeana care a primit numeroase premii”, a declarat Eleni Skoura, Director Retail, Piraeus Bank Romania.

Ce ofera winbank Mobile utilizatorilor:

  • acces 24h/24 la informatii detaliate despre produsele detinute la Piraeus Bank Romania (conturi curente, conturi de economii, depozite, credite, carduri de credit), precum si despre tranzactiile efectuate pe conturi
  • posibilitatea de a plati facturile de utilitati
  • posibilitatea de a efectua plati in Lei catre alte banci din Romania sau catre Bugetul de Stat
  • posibilitatea de a efectua transferuri bani intre conturi proprii si catre alti beneficiari, clienti Piraeus Bank, cu executare imediata
  • informatii despre sucursalele si bancomatele Piraeus Bank Romania
  • posibilitatea de a aproba sau a respinge tranzactiile in asteptare (optiune disponibila doar pentru persoanele juridice).

Banca Clientii Piraeus Bank Romania, utilizatori ai serviciului winbank, care vor efectua minimum 3 tranzactii prin winbank Internet Banking si/ sau winbank Mobile, au ocazia sa castige marele premiu, o excursie pentru doua persoane la New York.

Citeste si:
Banking in stil american: Hans Klemm, prezent "botezul" First Bank
First Bank, noul brand sub...

Sursa foto: mobile banking, Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Măsuri financiare pentru companii pentru diminuarea efectelor coronavirus
Setari Cookie-uri