Aplicatia este disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Andoid si pentru iPhone, dar poate fi accesata si de catre detinatorii telefoanelor cu alte sisteme de operare prin intermediul browser-ului, la adresa https://m.piraeusbank.com/login.

“Piraeus Bank Group a fost una dintre primele banci care a investit in mod constant in inovatie si tehnologie in ultimii 15 ani, devenind leder pe piata din Grecia. Suntem mandri sa aducem in Romania winbank, platforma electronica europeana care a primit numeroase premii”, a declarat Eleni Skoura, Director Retail, Piraeus Bank Romania.

Ce ofera winbank Mobile utilizatorilor:

  • acces 24h/24 la informatii detaliate despre produsele detinute la Piraeus Bank Romania (conturi curente, conturi de economii, depozite, credite, carduri de credit), precum si despre tranzactiile efectuate pe conturi
  • posibilitatea de a plati facturile de utilitati
  • posibilitatea de a efectua plati in Lei catre alte banci din Romania sau catre Bugetul de Stat
  • posibilitatea de a efectua transferuri bani intre conturi proprii si catre alti beneficiari, clienti Piraeus Bank, cu executare imediata
  • informatii despre sucursalele si bancomatele Piraeus Bank Romania
  • posibilitatea de a aproba sau a respinge tranzactiile in asteptare (optiune disponibila doar pentru persoanele juridice).

Banca Clientii Piraeus Bank Romania, utilizatori ai serviciului winbank, care vor efectua minimum 3 tranzactii prin winbank Internet Banking si/ sau winbank Mobile, au ocazia sa castige marele premiu, o excursie pentru doua persoane la New York.

Sursa foto: mobile banking, Shutterstock