Banca Transilvania a lansat "Totul pentru IMM", un pachet de servicii pentru afacerile mici si mijlocii ce include o serie de gratuitati timp de 12 luni. Banca spera sa isi creasca astfel soldul creditelor acordate IMM-urilor cu inca 8% in acest an, in contextul in care domina aceasta piata din perspectiva numarului de clienti din portofoliu.

Potrivit reprezentantilor bancii, circa 177.000 de IMM-uri sunt deja clienti BT, ceea ce reprezinta 40% din totalul intreprinderilor mici si mijlocii active din Romania. Omer Tetik (foto), CEO-ul Banca Transilvania a anuntat ca tinta de crestere a soldului de credite IMM pentru acest an este de 8%.

Omer Tetik Totul pentru IMM

"Specializarea, echipa si focusul ne-au ajutat ca in 2014 sa acordam credite noi pentru IMM-uri, in valoare de 6,8 miliarde lei, suma care depaseste valoarea portofoliului de credite IMM al Bancii Transilvania de dinainte de criza, din 2008. Tot anul trecut am deschis 15.000 de conturi IMM noi, iar rulajele prin banca noastra au depasit 100 de miliarde lei", a spus Andrei Dudoiu, director general adjunct al departamentului Companii din Banca Transilvania.

Oficialii bancii au anuntat ca anul trecut au acordat 25.152 credite noi IMM-urilor, dintre care cea mai mare parte (95%) au fost credite in lei. In plus, 50% dintre clientii IMM platesc electronic si circa 20% folosesc aplicatia de mobile banking.

Ce inseamna pachetul Totul pentru IMM

  • zero lei deschidere cont curent in lei
  • zero lei gestiunea contului curent timp de un an
  • abonamente la BT24 Internet Banking si Mobile Banking gratuite timp de un an
  • lunar, primele 10 plati prin BT24 sau incasari prin OP, indiferent daca sunt intrabancare sau interbancare, gratuite timp de un an

In plus, daca un client nou recomanda bancii alte trei IMM-uri, care vor incepe astfel relatia cu banca, clientul initial va beneficia de aceste gratuitati timp de 2 ani.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri