OTP Leasing Romania, membra a grupului maghiar OTP, si-a bugetat pentru acest an finantari in leasing de pana la 15 milioane de euro, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.

Compania ungara OTP Leasing a inregistrat anul trecut un profit de peste 6,3 milioane de lei, care urmeaza a fi distribuit pentru acoperirea pierderilor raportate anul trecut, in valoare de 5,3 milioane de euro si pentru constituirea rezervei legale in valoare de peste 315 mii lei. De asemenea, in rezultatul reportat, o suma de 638 mii lei, din profitul nerepartizat, va ramane la dispozitia societatii, se mai arata in Monitorul Oficial.

OTP Leasing Romania IFN este prezenta pe piata locala din anul 2007. Compania este membra ALB si ofera solutii de finantare prin leasing financiar pentru achizitia de autovehicule si echipamente. Actionarii majoritari ai OTP Leasing Romania IFN S.A. sunt Merkantil Bank Ungaria si OTP Bank Romania.

Sursa foto: Shutterstock / Leasing

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri