Pe 12 mai are loc cea de a VI-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare. Peste 200 de participanti vor fi prezenti, ca in fiecare an, la acest eveniment de referinta, atat pentru companii cat si pentru banci.

Conferinta din 12 mai 2015 se concentreaza pe necesitatea sincronizarii prioritatilor functiilor cheie din companii - vanzari, marketing, financiar si resurse umane in scopul administrarii cat mai eficiente a riscului de creditare.

Experienta ultimilor ani a aratat ca strategiile de marketing bine gandite, strategiile de vanzari implementate exemplar, pot pali in fata unor conditionari financiare care pot da peste cap foarte usor luni si luni de munca sustinuta. Evaluarea bonitatii financiare a partenerilor comerciali este un aspect esential in special intr-o economie in care presiunea pe margini face ca orice dezechilibru sa se resimta dureros in profitabilitate.

De aceea, pe 12 mai, la JW Marriott, in Bucuresti, specialisti si manageri de top din companii si banci, pun in dezbatere subiecte relevante pentru contextul actual in care economia da unele semne de turare a motoarelor.

In acest an, printre vorbitorii confirmati la aceasta conferinta ii regasim pe:
Richard Hunter, Global Head of Corporate Ratings - Fitch Ratings.
• Radu Gratian Ghetea, Presedinte al Consiliului Director al ARB si Presedinte CEC Bank.
Mircea Busuioceanu, Vice presedinte Raiffeisen Bank, Divizia Risc.
Andreea Mihnea, Director HR, Ernst & Young Romania.
Cornel Caramizaru, Sales Director Romania, FrieslandCampina.
Calin Clej, Marketing Director Beverages, Greater Balkans & South Europe Franchise, Pepsico.
Cristian Bogaru, Partener co-fondator Hammond Bogaru & Associates.
Vlad Cristutiu, Product Management Director, TotalSoft.
Joris Peeters, Credit Risk Management Expert, Dun & Bradstreet.

Detalii despre conferinta gasiti AICI.
Formular de inregistrare: AICI.

Evenimentul este organizat de ICAP Romania, una dintre cele mai mari firme specializate in informatii de afaceri, partener exclusiv Dun & Bradstreet in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri