11 Mai 2015

Ce urmeaza la CEC Bank. Ramane Radu Ghetea seful bancii?



Mandatele membrilor executivi si ale celor neexecutivi din Consiliul de Administratie (CA) al CEC Bank au fost reinnoite, potrivit Ministerul Finantelor Publice (MFP).

"Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank, care a avut loc vineri, 8 mai a.c., a decis reinnoirea mandatelor membrilor executivi ai Consiliului de Administratie al CEC Bank, respectiv a mandatelor membrilor neexecutivi ai institutiei bancare pana la data aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei a noilor membri nominalizati", anunta Ministerul de Finante.

Astfel, incepand cu data de 11 mai a.c. si pana la data aprobarii de catre BNR a noilor membri nominalizati de catre AGA au fost prelungite mandatele membrilor executivi ai CA al CEC Bank, respectiv ale lui Radu Gratian Ghetea — director general-presedinte al CA, Andrei-Liviu Stamatian — director prim-vicepresedinte, membru al CA, Gheorghe Carabasan — director—vicepresedinte, membru al CA si Mihaela Lucica Popa — director-vicepresedinte, membru al CA.

In functiile de membri executivi ai CA al CEC Bank pentru un mandat de patru ani, incepand cu data aprobarii de catre BNR, Adunarea Generala a Actionarilor bancii a nominalizat pe Enache Jiru — director general-presedinte al CA, Lucian Claudiu Anghel — director-prim-vicepresedinte, membru al CA, Mihaela Lucica Popa — director-vicepresedinte, membru al CA si Cristian Tudorancea — director-vicepresedinte, membru al CA.

De asemenea, a fost prelungit mandatul de director—vicepresedinte pentru Mirela Iovu, pana la data aprobarii de catre BNR a unui mandat similar pentru Andrei Razvan Micu.



Citeste si