Incepand cu luna mai, Posta Romana ofera posibilitatea incheierii politelor de asigurari in oficii postale din Arad, Alba, Pitesti, Topoloveni, Bacau, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Slobozia, Iasi, Ploiesti, Satu-Mare, Suceava, Alexandria, Tulcea, Marasesti si Vaslui, potrivit unui comunicat al companiei.

Cea mai scumpa polita de asigurare incheiata pana in prezent este de 35.000 de lei. "Volumul vanzarilor brokerului de asigurari al Postei Romane a crescut, la finalul lunii aprilie a acestui an, cu peste 400% fata de ianuarie. Cea mai scumpa asigurare incheiata pana acum este de 35.000 de lei, in Bucuresti. In acest moment, peste 700 de angajati ai Postei Romane sunt in curs de acreditare ca agenti de asigurari, acestia urmand sa acopere peste 50% din reteaua urbana", a declarat Viorel Motoroiu, directorul general al companiei.

Directorul general al Postei Romane, Alexandru Petrescu, a afirmat ca osta Romana Broker de Asigurare doreste sa implementeze cat mai rapid unele produse de asigurari, care sa tinteasca segmentul de clienti traditionali ai operatorului national de servicii postale.

Citeste si:

"In perioada urmatoare vom anunta un tip de polita special dedicata pensionarilor din mediul urban si rural. De asemenea, PRBA lucreaza impreuna cu o parte a liderilor pietei de asigurari la dezvoltarea unui produs nou, complex, de asigurare a locuintei, atat din punct de vedere al riscurilor acoperite, cat si al pretului. Posta Romana Broker de Asigurare trebuie sa aiba o evolutie dinamica, ascendenta si sa devina un centru de profit pentru proprietarul unic - Posta Romana", a completat Alexandru Petrescu.

Posta Romana a lansat in octombrie 2014 propriul broker de asigurari. PRBA intermediaza asigurari generale, de la RCA la polite de sanatate, urmand ca in cel mult un an de la inaugurare sa-si extinda oferta pe segmentul asigurarilor de viata. PRBA are deja incheiate parteneriate cu sapte societati de asigurare, printre acestea numarandu-se City Insurance, Euroins si Allianz-Tiriac Asigurari.

PRBA a primit autorizatia de functionare de la Autoritatea de Supraveghere Financiara in septembrie. Societatea este controlata integral de Posta Romana. Posta Romana a anuntat inca din iunie 2011 ca va infiinta o banca si un broker de asigurari, scopul fiind utilizarea mai buna a retelei de unitati postale si suplimentarea veniturilor operatorului, pe fondul contractarii pietei de profil. Pe piata brokerajului in asigurari sunt autorizate aproximativ 500 de societati.

Sursa foto: Mediafax Foto