Cele mai bune 10 proiecte comunitare vor primi cate o finantare de 10.000 de euro, valoarea totala a finantarilor oferite de Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati fiind de 100.000 euro.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati este primul program de finantare online a proiectelor de responsabilitate sociala de pe piata bancara din Romania. Scopul sau este sa sprijine organizatiile - eligibile in conformitate cu Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea - care doresc sa dezvolte si sa implementeze programe din domeniile educatie financiara, ecologie urbana, servicii sociale si de sanatate in beneficiul comunitatilor unde Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea.

Programul de Granturi se va desfasura in perioada 1 iulie – 11 septembrie in doua etape:
• 1 iulie - 1 august 2015 (inclusiv) - depunerea propunerilor de proiecte
Aceasta etapa e urmata de o perioada de evaluare interna a propunerilor, urmand ca lista propunerilor de proiect finaliste sa fie anuntata la data de 17 august 2015.
• 17 august - 11 septembrie – votarea de catre publicul larg si jurizarea interna (50% si 50%)
Lista proiectelor castigatoare va fi anuntata pana la data de 16 septembrie 2015, dupa verificarea si validarea de catre Raiffeisen Bank S.A. a voturilor inregistrate.

Programul se desfasoara pe platforma Raiffeisen Comunitati, sectiunea “Program de granturi”. Aici se afla regulamentul de desfasurare a programului, care contine etapele programului, criteriile de eligibilitate si selectie a propunerilor etc.

Pentru informatii suplimentare: raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro