Credit Europe Asigurari a achitat o despagubire de peste 5 mil. lei

Credit Europe Asigurari a achitat cea mai mare despagubire din istoria societatii, de 5,09 milioane lei, ca urmare a unui incendiu izbucnit la o fabrica de procesare a carnii din judetul Arges, noteaza 1asig.ro.

Suma a fost achitata in trei zile lucratoare de la data primirii cererii finale de despagubire, au mai mentionat reprezentantii Credit Europe Asigurari, adaigand ca pentru acest caz, de exemplu, despagubirea a fost aprobata in avans, inainte de finalizarea investigatiilor oficiale privind cauzele si imprejurarile producerii incendiului care a generat pagubele.

De asemenea, "efectuarea platii in termenul mentionat a necesitat sosirea speciala in tara a Presedintelui Consiliului de Administratie. Practic, am dorit ca asiguratul sa evite experimentarea unor potentiale probleme financiare determinate de prelungirea investigatiilor oficiale, bazandu-ne pe buna credinta cu care presupunem ca au fost date declaratiile si furnizate documentele care au stat la baza instrumentarii si regularizarii", a declarat Radu Manoliu, director general adjunct, Credit Europe Asigurari.

Citeste articolul integral pe 1asig.ro.

Citeste si:
Credit Europe Bank lansează o nouă aplicație împreună cu Zitec
Credit Europe Bank lansează o...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...
Sursa foto: Incendiu / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri