Pentru operatiunile efectuate la ATM-urile Euronet, clientii UniCredit Bank beneficiaza de o structura de comisionare si de standarde de securitate identice cu cele practicate in reteaua de bancomate proprie bancii.

Operatiunile care pot fi efectuate la ATM-urile Euronet sunt retragerile de numerar, schimbarea PIN-ului si interogari de sold, urmand ca, din prima parte a anului viitor, pe lista de operatiuni disponibile sa se adauge mini extras de cont (tiparirea ultimelor 10 tranzactii efectuate), mobile top-up si plati de facturi pentru furnizori ce au acorduri incheiate cu banca.

Harta punctelor in care sunt disponibile ATM-uri si echipamente multifunctionale, incluzand intreaga retea UniCredit Bank si Euronet Romania, este disponibila la: https://www.unicredit.ro/ro/branch-finder.html

Citeste si:

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est si una dintre cele mai importante din Europa.

UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind mai mult de 580.000 de clienti. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Euronet Worldwide este un lider in industria de procesare a tranzactiilor electronice financiare. Reteaua globala include 21.128 ATM-uri, aproximativ 96.000 de terminale POS-uri si un portofoliu in crestere de servicii externalizate de carduri de credit si debit, care sunt administrate in 49 de tari. In Romania, Euronet este prezent de 10 ani, iar din 2011, Euronet este liderul Retelelor Independente de ATM-uri din Romania avand mai multe banci partenere in cadrul retelei de ATM-uri de tip partajat.

Sursa foto: Sergey Kohl/Shutterstock