24 Decembrie 2015

Groupama Asigurari a achitat in avans suma de 5 mil. lei societatii Radic Star in urma incendiului din Brasov



Groupama Asigurari a achitat pe 23 decembrie 2015 o plata in avans in cuantum de cinci milioane de lei, in calitate de asigurator al societatii Radic Star, care detine fabrica de mezeluri din Stefanesti, Arges, fabrica ce a fost afectata de un incendiu in noaptea de 3 decembrie anul curent.

Conform evaluarii initiale, valoarea totala de despagubire se ridica la 19 milioane de lei. Suma totala asigurata este de 20.270.000 de lei. Potrivit investigatiei, cauza incendiului de la fabrica Radic Star a fost scurtcircuitul unui motor electric, arata Groupama Asigurari.

Groupama Asigurari este din 2008 asiguratorul societatii Radic Star. Societatea avea incheiata o polita de asigurare de incendiu pentru fabrica de mezeluri din Stefanesti, Arges (valabila pana la finalul lui 2015). In incendiu au fost afectate alte doua utilaje ale unei societati din acelasi grup, asigurate pe o polita valabila pana in aprilie 2016.

Societatea de asigurari franceza Groupama a intrat pe piata din Romania, in anul 2008, cand au platit suma de 350 milioane de euro pentru a prelua controlul asiguratorului roman Asiban.



Citeste si