MasterCard lanseaza o noua metoda de plata in rate lunare fixe. Cand va fi disponibil serviciul

MasterCard anunta ca va lansa o noua optiune de plata in rate, in anumite piete din Europa, pe parcursul celei de-a doua jumatati a anului 2016. Prin noua metoda de plata, detinatorii de carduri Mastercard si Maestro vor putea sa-si distribuie costul cumparaturilor in rate lunare egale, prin simpla utilizare a cardurilor la plata.

“Rezultat al mai multor studii la nivelul consumatorilor si al consultarii cu asociatii ale consumatorilor, emitentii de carduri si alte companii din industria platilor, solutia de plata in rate prin MasterCard este un raspuns la nevoile consumatorilor si partenerilor de afaceri. Astazi, cu totii cautam sa imbunatatim experienta de cumparaturi: consumatorii cauta solutii flexibile de plata, care sa le satisfaca cerintele, mentinand un bun control asupra cheltuielilor” a declarat Andrew Buckley, head of core products al MasterCard in Europa.

Plata in rate prin MasterCard le permite atat retailerilor, cat si institutiilor emitente si acceptatoare de carduri, sa isi creasca afacerile pe termen lung prin satisfacerea nevoii clientilor de a avea mai multe optiuni de plata.

Mastercard este o companie de tehnologie in industria globala de plati care opereaza in peste 210 tari. Principalul concurent al MasterCard la nivel global este VISA, pe o piata pe care mai activeaza si American Express.

Citeste si:
BRD aduce în România platforma Octet, lansată de Mastercard: cum...
BRD aduce în România...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...
Sursa foto: Kritchanut/Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri