Libra Internet Bank creste dobanzile depozitelor constituite online

Libra Internet Bank a majorat dobanzile depozitelor constituite online pentru persoane fizice cu 0,20 puncte procentuale pentru depozitele in lei pe 12 luni, dobanda finala ajungand la 2,05%. De asemenea, pentru depozitele cu scadenta la 6 sau 9 luni, dobanda a crescut cu 0,15 puncte procentuale.

In 2015, Libra Internet Bank a lansat contul online in lei sau in euro, un cont bancar pe care orice persoana fizica si-l poate deschide de acasa si care a strans aproximativ 1500 de clienti si 50 milioane de lei in conturi.

Wall-street.ro a anuntat in februarie, in cadrul unui interviu cu Emil Bituleanu, planurile bancii pentru 2016 si ce alte produse bancare pregatesc.

Libra Internet Bank va lansa, in primul semestru al acestui an, creditul online pentru persoane fizice, ca urmare a interesului bancii pentru zona de digital. “Va fi un credit autentic online, nu doar o aprobare de obtinere a creditului online, cum exista in acest moment pe piata bancara. Vrem ca clientii nostri sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze la banca. Vrem sa fim prima institutie bancara care ofera acest tip de credit”, declara Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are o retea de 43 de sucursale si se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agricultura, carora le ofera o gama variata de solutii financiare eficiente si de incredere. La finalul anului 2015, banca a raportat un profit de aproximativ 22,2 milioane de lei. De asemenea, soldul creditelor a crescut cu circa 37%, la 1,4 miliarde lei.

Citeste si:
Premieră de la Libra Bank: clienții vor tranzacționa la bursă din...
Libra Internet Bank anunță o...

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri