In 2015, Libra Internet Bank a lansat contul online in lei sau in euro, un cont bancar pe care orice persoana fizica si-l poate deschide de acasa si care a strans aproximativ 1500 de clienti si 50 milioane de lei in conturi.

Wall-street.ro a anuntat in februarie, in cadrul unui interviu cu Emil Bituleanu, planurile bancii pentru 2016 si ce alte produse bancare pregatesc.

Libra Internet Bank va lansa, in primul semestru al acestui an, creditul online pentru persoane fizice, ca urmare a interesului bancii pentru zona de digital. “Va fi un credit autentic online, nu doar o aprobare de obtinere a creditului online, cum exista in acest moment pe piata bancara. Vrem ca clientii nostri sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze la banca. Vrem sa fim prima institutie bancara care ofera acest tip de credit”, declara Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are o retea de 43 de sucursale si se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agricultura, carora le ofera o gama variata de solutii financiare eficiente si de incredere. La finalul anului 2015, banca a raportat un profit de aproximativ 22,2 milioane de lei. De asemenea, soldul creditelor a crescut cu circa 37%, la 1,4 miliarde lei.