Antje Marielle Gerhold a fost numita in functia de director general al ProCredit Bank, banca cu actionariat 100% german. Mandatul sau a inceput din data de 21 aprilie 2016, Gerhold alaturandu-se astfel Marianei Petkova, director general adjunct, la conducerea institutiei bancare.

Gerhold a mai ocupat si functia de manager in cadrul ProCredit Holding, compania mama a ProCredit Bank Romania si pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie al bancii. Gerhold a mai lucrat si in cadrul Deloitte Business Consulting si in Commerzbank, ca director responsabil de segmentul central-est european al bancii.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international – ProCredit Holding si IPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri