Cele doua programe de educatie financiara se vor desfasura in cadrul unui tur planificat in cele mai reprezentative orase din tara, iar primele seminarii au loc azi si maine, in Bucuresti. Cursurile se adreseaza tuturor celor au IMM-uri, mici afaceri sau pur si simplu celor care nu-si permit sa suporte costurile unor astfel de traininguri, iar inscrierea se poate face online, pe site-ul clubului.

Seminarul de inteligenta financiara va fi sustinut de Eusebiu Burcas, consultant in domeniul managementului banilor si trainer financiar si se adreseaza celor interesati de educatia proprie si care isi doresc sa-si gestioneze mai bine finantele. Cel de-al doilea seminar este dedicat viitorilor antreprenori, propune idei practice pentru cei cu afaceri la inceput de drum si va fi sustinut de Magnoliu Stan, consultant in domeniul antreprenoriatului.

Potrivit acestora, cele mai mare provocari pe care antreprenorii le intampina sunt lipsa unei baze educationale de business, care sa ii ajute in dezvoltarea afacerii, precum si faptul ca nu beneficiaza de o infrastructura digitalizata, lucru ce duce, de multe ori, la un acces dificil la informatii, care se vede in eficienta si productivitatea sa.

BT Club isi propune sa sustina cultura si educatia antreprenoriala si este o initiativa a Bancii Transilvania, care suporta costurile tuturor seminarelor. In cei 10 de activitate a clubului, acestea au fost de peste 1,5 milioane euro. BT are peste 21.000 de membri in intreaga tara si a organizat 750 de cursuri, seminarii si workshop-uri care au atins 100 de teme, de la finante personale pana la time management, la care au participat peste 35.000 de persoane. Clubul sustine mediul de afaceri prin consultanta, educatie, networking, dar si prin suport pentru accesarea fondurilor europene.

Citeste si:

Banca Transilvania este cea de-a treia banca din sistemul romanesc dupa active. Activitatea sa este organizata pe trei lini principale de business: corporate, IMM si retail si are peste 7.300 de angajati, 550 de sedii si 2,2 milioane de clienti.

Banca Transilvania a avut un profit net de 228,5 milioane lei in primul trimestru din 2016, mai mare cu 50,8% fata de perioada similara din 2015, fiind una dintre cele mai profitabile banci din sistemul bancar. Dupa preluarea Volksbank, BT ataca serios pozitia a doua in topul bancilor, dupa active. Activele Bancii Transilvania se cifrau la final de T1 la 46,1 miliarde lei, din care creditele nete reprezinta 25,5 miliarde lei, in crestere cu 1,5% fata de soldul creditelor nete la sfarsit de 2015.

Eusebiu Burcas a vorbit in emisiunea WALL STREET 360 despre cum se raporteaza copiii, tinerii sau adultii la notiunile economice sau cum putem face educatie eficient. Cititi si Copiii intreaba: putem fi bogati fara sa facem inchisoare? Ce le raspundem?

Sursa foto: Authentic Creations / Shutterstock