Bugetul Ministerului Economiei si cel al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat au fost avizate favorabil vineri de comisiile de specialitate din Parlament.

Bugetul Ministerului Economiei a trecut cu 32 de voturi pentru si 15 impotriva. Ministerul Economiei are alocat de la buget suma de 302,2 milioane lei, in crestere cu 65,2% fata de 2016. La randul sau, bugetul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a fost avizat favorabil cu 33 de voturi pentru si 16 impotriva, conform News.ro.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat are un buget de 765,3 milioane lei, mai mare cu 346%. Comisiile de specialitate reunite ale celor doua Camere s-au reunit vineri, incepand cu ora 11.00, pentru a aviza bugetele ordonatorilor principali de credite, fiind primul pas in vederea adoptarii proiectului de buget pe 2017.

Calendarul prevede ca proiectul sa fie dezbatut in weekend in Comisiile reunite de buget, pentru raport, apoi va intra la plen pentru votul final cel mai probabil marti.

Romania a inregistrat al...
Citeste si: Romania a avut al doilea cel mai mare deficit bugetar din UE in 2018

Sursa foto: Shutterstock/ isak55

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Buget de 4 miliarde de lei pentru investitiile Companiei de Drumuri