Bulgarii de la DallBogg pot vinde asigurari RCA pe piata din Romania

Autoritatea de Supraveghere Financiara a anuntat luni ca firma bulgara DallBogg a primit in data de 22 februarie autorizatia sa vanda asigurari RCA pe piata din Romania.

“Autoritatea de Supraveghere Financiara a oferit un raspuns afirmativ notificarii primite din partea Comisiei de Supraveghere Financiara (FSC) din Bulgaria cu privire la solicitarea societatii DallBogg de a activa pe piata asigurarilor din Romania, in baza libertatii de prestare a serviciilor (FOS - Freedom of Services)”, se arata intr-un comunicat transmis luni de ASF, conform News.ro.

DallBogg a fost infiintata in anul 2008 ca societate specializata pe domeniul asigurarilor de sanatate. Din anul 2013 firma activeaza si pe piata asigurarilor generale.

Piata RCA este zguduita de probleme, in conditiile in care doua companii de pe piata, Astra si Carpatica Asig, au intrat in faliment, iar City Insurance si Euroins se afla in diverse proceduri speciale. Pe piata RCA au ramas in prezent doar opt jucatori: Euroins, City Insurance, Allianz-Tiriac, Generali, Asirom, Omniasig, Groupama si Uniqa.

Citeste si:
Cum ajunge o epavă dintr-un cimitir italian să valoreze 100.000...
Cum ajunge o epavă dintr-un...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...
Sursa foto: bohbeh34343 / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri