16 Octombrie 2017

Peste 330.000 de clienti Banca Transilvania folosesc aplicatia de mobile banking BT24



Aplicatia de mobile banking BT24 a celor de la Banca Transilvania a depasit pragul de 330.000 de clienti, cu 75% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Oficialii banci au mai precizat ca aplicatia BT24 are incepand de astazi, 13 octombrie, optiuni noi precum accesarea rapida a istoricului tranzactiilor si detaliilor conturilor BT, respectiv posibilitatea personalizarii fundalului.

Printre optiunile aplicatiei de mobile banking a celor de la BT se regaseste si posibilitatea utilizatorilor de a se autentifica cu ajutorul amprentei, resetarea PIN-ului sau plata facturilor prin scanarea codului de bare.

Tot in aceasta saptamana, Banca Transilvania a anuntat ca a atins 3 milioane de carduri emise, ajungand astfel cel mai mare emitent de carduri din Romania, cu o cota de piata de 18,5%. Banca nu a precizat cate dintre acestea sunt carduri active, dar subliniaza ca este, de asemenea, lider in ceea ce priveste volumele tranzactionate cu cardul (20% din piata).



Citeste si