Ivan Vrhel ii ia locul lui Tibor Pandi la conducerea Citi Romania

Citi Romania isi schimba directorul general. Este vorba de Ivan Vrhel care ii ia locul lui Tibor Pandi, care, dupa sapte ani la conducerea Citi Romania, a preluat rolul de CEO al Citi Thailanda.

Ivan Vrhel isi va pastra si responsabilitatile curente ca director al diviziei Citi Commercial Bank, dedicata clientilor intreprinderi mici si mijlocii.

“In noul sau rol, Ivan Vrhel va fi responsabil de elaborarea si implementarea strategiei locale a bancii, precum si de asigurarea unui management eficient al riscurilor si controalelor. De asemenea, Ivan Vrhel va coordona relatiile bancii cu clientii sai corporativi, cu cei din sectorul public, cu autoritatile de reglementare si cu institutiile guvernamentale. In pozitia de director general, Ivan Vrhel ii va raporta lui Kevin A. Murray, director regional pentru Europa Centrala si CEO al Citi Ungaria”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Ivan Vrhel si-a inceput cariera in cadrul Citi Cehia in anul 2004 ca Management Associate, unde ulterior a ocupat o serie de pozitii de management, iar in anul 2014 s-a mutat in Romania pentru a prelua rolul de director al diviziei locale Citi Commercial Bank. Este absolvent al Universitatii Caroline din Praga, specializarea studii economice si are o diploma de masterat in economie, specializarea banci si piete de capital, in cadrul aceleasi universitati.

Numirea este supusa aprobarii autoritatilor de reglementare si supraveghere competente.

Citeste si:
Graba omoara inovatia cand vine vorba de finantarea IMM-urilor
Vlad Ponta, Citi: Graba...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri