TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire introducand noi beneficii, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor. Banca de talie mica ofera una dintre cele mai ridicate dobanzi la plasamentele in lei, de 3,3% pe an, la depozitele constituite pe 36 luni.

Clientii beneficiaza de asemenea de noul depozit in dolari americani si zero taxa de administrare pentru conturile curente, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti.

Oferta de depozite a TBI Bank cuprinde o gama larga de maturitati - de la 1 luna la 36 de luni - cu dobanzi competitive. Clientii pot constitui depozite in lei exclusiv online, fara nicio vizita la banca, iar dobanda oferita este de pana la 3,3% pe an pentru o scadenta de 36 luni, cu mult peste dobanda de politica monetara, de 2,25% pe an.

Pe de alta parte, noile depozite in dolari au dobanzi care ajung la 2,20% pe an pentru 36 de luni.

"Directia strategica a bancii este de a oferi tuturor clientilor sai un pachet complet si, in acelasi timp, avantajos de produse de economisire. Astfel, TBI Bank se afla intr-un proces de transformare trecand de la un model bancar traditional la digitalizare. Strategia noastra se reflecta pozitiv in eficienta si profitabilitatea bancii ceea ce ne permite sa oferim un randament mare clientilor nostri, sustinandu-i, astfel, in diminuarea efectelor unei inflatii in crestere", declara Denis Caciula, Director Management Depozite.

Citeste si:
Patria Bank a trecut pe profit dupa primele sase luni
Patria Bank a trecut pe...

Vorbim despre planurile de digitalizare ale TBI Bank la Future Banking, eveniment organizat de wall-street.ro in 10-11 mai, la care va fi prezent ca speaker unul dintre oficialii bancii. Inscrie-te si tu GRATUIT aici.

TBI Bank este una dintre bancile mici din piata locala, fiind detinuta de TBIF Financial Services (Olanda), o companie a grupului 4finance – una dintre cele mai mari companii europene de creditare online si pe mobil.

Sursa foto: Tupungato / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
OTP lanseaza un depozit bancar cu dobanda 5% in 15 luni