Depozite la termen in lei: OTP Bank Romania lanseaza un produs cu dobanda anuala de 3,20%

OTP Bank Romania a lansat un depozit la termen in lei, pe 7 luni, cu o dobanda anuala ce poate ajunge pana la 3,20% pe an, daca acesta este accesat prin serviciul de internet banking. Oferta bancii este valabila pana pe 30 septembrie 2018.

Clientii pot opta pentru constituirea unui depozit atat fizic, in orice sucursala OTP Bank, obtinand o dobanda anuala de 3%, cat si online, prin serviciul de internet banking OTPdireckt unde dobanda anuala este mai mare, respectiv 3,20% pe an, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

OTP Bank nu incaseaza niciun comision la deschiderea depozitului cu dobanda mare

Persoanele fizice care vor opta pentru acest depozit la termen vor avea comision zero de deschidere, administrare, lichidare a depozitului, respectiv de retragere numerar la scadenta acestuia, indiferent daca au constituit depozitul prin OTPdirekt sau la ghiseu.

Oferta se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor noi ai OTP Bank, iar suma minima necesara pentru constituirea depozitului trebuie sa fie mai mare sau egala cu 2.000 de lei.

Totusi, deocamdata, nicio banca din piata nu ofera dobanzi peste rata inflatiei, care a ajuns in iunie la 5,4%. In ceea ce priveste ROBOR-ul, majoritatea bancilor din piata ofera dobanzi la depozitele pe un an de 2-3 ori mai mici decat indicele ROBOR la 3 luni, care astazi a fost cotat la 3,36% pe an.

Citeste si:
Topul "trist" al dobanzilor la depozitele bancare in lei pe 12 luni
Topul dobanzilor la...

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. OTP Group ofera servicii universale pentru aproximativ 15 milioane de clienti in 9 tari, printr-o retea de aproximativ 1.400 de unitati, retea de ATM-uri si servicii electronice.

Sursa foto: Gabriel Petrescu / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri