De la 1 august 2018, Cristina Nicolescu va prelua functia de director general al Allianz-Tiriac Pensii Private, dupa ce, in ultimii noua ani, a coordonat Divizia de Investitii a Allianz-Tiriac Asigurari. Postul ramasese vacant dupa ce in urma cu cateva luni Iulius Postolache, fostul CEO, a demisionat din companie.

Cristina Nicolescu detine o experienta profesionala in managementul investitiilor de peste 15 ani, fiind implicata in gestionarea portofoliului de active financiare ale societatii si evaluarea si optimizarea riscurilor aferente investitiilor.

Numirea noului CEO al Allianz-Tiriac Pensii Private este supusa aprobarii de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara si, doar dupa obtinerea aprobarii autoritatii si indeplinirea celorlalte formalitati legale, aceasta isi va putea exercita atributiile specifice pozitiei.

Allianz Tiriac Pesii Private controleaza foduri de pensii atat pe segmentul obligatoriu cat si pe ce facultativ, cu peste 1,5 milioane de participanti si active nete de aproximativ 10 miliarde de lei.

Citeste si:
Pilonul II in Romania are printre cele mai bune randamente din lume
Fondurile din Pilonul II de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Asigurarile, cele mai reclamate produse la Call-Center-ul ASF in 2019