Cristina Nicolescu, noul director general al Allianz-Tiriac Pensii Private

De la 1 august 2018, Cristina Nicolescu va prelua functia de director general al Allianz-Tiriac Pensii Private, dupa ce, in ultimii noua ani, a coordonat Divizia de Investitii a Allianz-Tiriac Asigurari. Postul ramasese vacant dupa ce in urma cu cateva luni Iulius Postolache, fostul CEO, a demisionat din companie.

Cristina Nicolescu detine o experienta profesionala in managementul investitiilor de peste 15 ani, fiind implicata in gestionarea portofoliului de active financiare ale societatii si evaluarea si optimizarea riscurilor aferente investitiilor.

Numirea noului CEO al Allianz-Tiriac Pensii Private este supusa aprobarii de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara si, doar dupa obtinerea aprobarii autoritatii si indeplinirea celorlalte formalitati legale, aceasta isi va putea exercita atributiile specifice pozitiei.

Allianz Tiriac Pesii Private controleaza foduri de pensii atat pe segmentul obligatoriu cat si pe ce facultativ, cu peste 1,5 milioane de participanti si active nete de aproximativ 10 miliarde de lei.

Citeste si:
Allianz-Tiriac Pensii Private are un nou CEO
Virgiliu Ichim, cu o...
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri